Hodnocení obchodu

5,0 730 hodnocení
5
717x
4
6x
3
2x
2
0x
1
5x
Nevyplňujte toto pole:
J Avatar autora Jaroslav | 07.08.2022
ZS Avatar autora Zdeněk Střelec | 01.08.2022
MW Avatar autora Michal Winter | 31.07.2022
Spokojenost
JB Avatar autora Jitka Boudova | 31.07.2022
Avatar autora Petr Šesták | 29.07.2022
LN Avatar autora Lucie Nováková | 29.07.2022
Z Avatar autora Zdeněk | 28.07.2022
VN Avatar autora Věra Nosková | 25.07.2022
Rychlé jednání, vstřícnost
EV Avatar autora Eva Vodáková | 24.07.2022
Dobrý den, zatím spokojenost, bolesti jsou mírně lepší i otok. Použití 2x za den zatím po 15.min. Děkuji. Dodání rychlé bez problému. Pěkný den. Vodákovi
VK Avatar autora Vladimír Kotara | 24.07.2022
Po obchodní stánce perfektní.
PV Avatar autora Pavel Valter | 22.07.2022
Mnohokrát děkuji, přístroj mohu doporučit
JD Avatar autora Jana Davidová | 22.07.2022
velice spokojeni
MW Avatar autora Michal Winter | 21.07.2022
DM Avatar autora Drahomír Medveď | 20.07.2022
Moje zkušenost je více než pozitivní. Cca 2 roky jsem měl bolesti zad, ráno problém chodit, střílení do kýčle a stehen. Po vyšetření magnetickou rezonancí byla zjištěna výrazná stenoza/artroza L3-L4, dale spondyloza L5-S1. Doporučeno k operaci. Misto operace jsem používal přístroj 3 x denně. Po cca 3 měsících došlo k výraznímu zlepšení. Další 3 měsíce používám přístroj 2 krát denně a navíc jsem začal cvičit v Dr. Alfen. Cvičení spevňuje sval kolem páteře. Uběhlo 8 měsíců a bolesti nejsou a navíc můžu sportovat jako dřívě. Přístroj doporučuji,je vynikající.
K Avatar autora Karel | 19.07.2022
S obchodem jsem spokojen, dodání bylo rychlé. S přístrojem ale spokojen nejsem, a ani bych ho svým známým nedoporučil. Zpočátku se zdálo, že se to mírně zlepšilo,ale to bylo spíše takové placebo, že člověk chtěl aby se to zlepšilo. Po třech týdnech užívání dle návodu, týdení pauze a opět tři týdny užívání se koleno vůbec nezlepšilo. Nakonec pomohly obklady z kostivalu. Takže docela drahá zkušenost.
P Avatar autora painGURU (Administrátor) 20.07.2022
Vážený pane Hnojský z Plánice, s našimi pracovníky jste od 1.2. hovořil opakovaně a i náš lékař vám dvakrát dlouze vysvětloval, že na vaši revmatoidní artritis Gonarthone prostě fungovat nemůže (je určen na jiné diagnozy). Nedal jste si říct a od února (ne tedy jen sedm týdnů) jste jej zkoušel používat na klouby rukou, na rameno, na revmatoidní problémy kolene. Marně jsme vám vysvětlovali, že byť si pořídíte sebelepší osobní automobil, ale na převážení písku, také s ním asi spokojený nebudete. Stejně jako od antibiotika těžko čekat, že vám sníží vysoký tlak, ale to ví asi většina lidí. Rozhodně svým známým s revmatoidní artritidou Gonarthrone nedoporučujte, ale zbytečně špinit negativním hodnocení fungování naší společnosti bylo zbytečné. Hezký den od painGURU
JM Avatar autora Josef michalík | 17.07.2022
spokojenost
JW Avatar autora Jana Wernigova | 11.07.2022
Mam to kratce .Prozatim jsem spokojena.Wernigova
VK Avatar autora Vladimír Kohut | 11.07.2022
Rychlost odeslání. Produkt splňuje to co se o něm píše, je výborný. Z obchodem jsem nadmíru spokojen. Objednal jsem produkt, který nebyl zrovna skladem, ale již druhý den byl naskladněn a ještě ten den odeslán. Tak rychle doručení jsem ani nečekal. Jedinou výtku bych měl k doručení PPL. Kdy mi byl balík doručen bez jakéhokoli upozornění o době doručení a já zrovna nebyl doma. Řidiče jsem tedy požádal, aby balík předal na PPL Parcelshop, což jak se ukázalo nešlo podle vyjádření řidiče proto, že balík byl odeslán jako firemní. Naštěstí s řidičem byla velmi dobrá domluva a balík jsem převzal hned druhý den od něj. Nemám toto obchodu nijak za zlé, jen na to upozorňuji, aby nebyl někdo zaskočen jako já. Pokud vezmu v úvahu i to že jsem měl poštovné u objednávky zdarma, nemohu si na nic stěžovat. Možná bych uvítal více možnosti doručení, třeba zásilkovnu nebo balíkovnu české pošty. Jinak produkty a přístup obchodu je za mě na výbornou.
JT Avatar autora Jiří Trávníček | 10.07.2022
Vínikaji komunikace. V případě nejasností stačilo zavolat a i když bylo slyšet,že pán v telefonu už je asi dost unavený ,slušně a dopodrobna vše objasnil( jak kolem používání přístroje tak následně vše kolem zpoždění dodávky ze strany mezinárodní přepravy). Děkuji a přeji ať se daří
FM Avatar autora František Mikulinec | 07.07.2022

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení