Hodnocení obchodu

5,0 182 hodnocení
5
180x
4
1x
3
1x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
PH Avatar autora Petr Hušek | 19.01.2020
BO Avatar autora Blanka Oulická | 19.01.2020
Hodnotíme 5
SK Avatar autora Stanislav Klíma | 18.01.2020
VZ Avatar autora Václav Zíka | 17.01.2020
Rychlost, spolehlivost. Přehledné internetové stránky, jednoduché objednání. V neposlední řadě palec nahoru dopravci zboží.A co se týká samotného výrobku, zatím je funkční, dělá to, co si navolíte. A jestli pomáhá při léčení, tak na to chce opravdu více času . Ale rád se opět ozvu k hodnocení funkčnosti.
Avatar autora | 17.01.2020
+ Rychlé dodání.

MW Avatar autora Milan Weinar | 17.01.2020
Rychlé vyřízení a následné dodání. Zboží funguje, jestli pomůže od bolesti se teprve uvidí. Jediná nevýhoda obchodu je doprava pouze přes PPL kterou osobně neupřednostňuji z důvodu špatných zkušeností s touto společností.
Avatar autora | 17.01.2020
Vše naprosto v pořádku a bleskově vyřízeno.
Avatar autora Anna Čermáková | 16.01.2020
Avatar autora | 15.01.2020
Velmi rychlé vyřízení, ochota zboží v dobré kvalitě
FN Avatar autora František Novák | 13.01.2020
Jsem maximálně spokojen. Objednávka byla vyřízena rychle a zboží splnilo naše očekávání. Výsledky se dostaví téměř okamžitě.
Avatar autora Pavel Čech | 13.01.2020
PI Avatar autora Palán Igor | 12.01.2020
Jsem velmi spokojen jak s výrobkem s samotným tak hlavně s přístupem lidí ve firmě. Mezi vánoci a Silvestrem jsem si objednal TRI-TRAC velikost XL ale jak jsem očekával tak jako my všichni měli ve firmě dovolenou poté jsem prvního ledna zavolal kdy mi TRI-TRAC dorazí zjistil jsem že velikost XL není ale že jsem byl na rozhraní mezi velikosti M a XL řekl jsem aby mi poslali M pán mi to sice rozmlouval ale já byl tvrdohlavý M mi dorazilo a samozřejmě nesedělo tak jsem zase zavolal a požádal jestli by mi ho nevyměnily zpět na XL s velkou ochotu mi odpověděl že to není žádný problém tak jsem si pro něj přijel vyměnil a teď jsem maximálně spokojený. Ale hlavně bych chtěl upozornit na velmi dobrý a ochotný přístup lidí ve firmě. Dnes to bohužel není běžné přestože jsem si zase problémy mohl sám
P Avatar autora painGURU (Administrátor) 12.01.2020
Mockrát děkujeme, je to pro nás všechny moc příjemné čtení :-)
MM Avatar autora Martin Muller | 12.01.2020
ZB Avatar autora Zdeněk Bouček | 09.01.2020
Spokojenost
RG Avatar autora Radek Gistr | 09.01.2020
Ano, jsem
TM Avatar autora Tomáš Míčan | 09.01.2020
Avatar autora | 09.01.2020
Nelze hodnotit výrobek (krátká doba - baterie vydržela NE 4-5 dnů,ale jen 4x10 min.použití) - ostatní v nejlepším pořádku
SB Avatar autora Svatava Balharová | 29.12.2019
Perfektní, není co dodat.
RP Avatar autora Radim Pluháček | 26.12.2019
ZR Avatar autora Zbyněk Rozner | 26.12.2019
Všechno klaplo jak má.