[TIP] Správné a efektivní používání bandáže kotníku Thermedic ProWrap Ankle Support PW170!

Když navrhujeme a konstruujeme kterýkoliv nový výrobek, první věc, kterou obvykle uděláme, že vžít se do role zákazníka a uživatele, abychom získali co nejhlubší přehled o jeho pohledu a vnímání, abychom věděli, co zákazníci chtějí, abychom cítili, co potřebují, a pak pak přišli s co nejlepší myšlenkou. To je důvod, proč pěkná řádka produktů Thermedic může být používána jako 2v1, 3v1 nebo dokonce 6v1.

Musíte se seznámit s naší sérií ProWrap, která zahrnuje 3 typy léčení v 1 produktu, jako je léčba teplem, léčba chladem a fixace/stabilizace. Každý produkt je kompatibilní s jinou částí těla. O bandáži kotníku PW170   Pro Wrap je známo, že umí efektivně zahřívat oblast kolem kotníku a Achillovy šlachy: ale víte např., že poskytne podobnou službu jako PW180, když zahřeje vaše chodidlo? Jestli vás zajímá, jak se to děje, čtěte dál! Toto je užitečný tip, o který byste neměli přijít – jak přeměnit vaši bandáž PW170   na víceúčelový návlek.

 01 tips-pw1701

Tajemství spočívá v hřejícím polštářku vloženém do vnitřku bandáže. Polštářek pro PW170   má tvar U a díky tomu s ním lze rotovat nahoru a dolů.02 right-side-1024x1024

  • Pokud máte bandáž nasazenou obvyklým způsobem (tj. logo je nahoře), pak hřející polštářek tvaru U umístěný dovnitřku bandáže bude spodkem "U" nahoru a bude obalovat Achilovu šlachu. To je situace, kdy teplo působí na oblast Achillovy šlachy a kotníku. 03 upside-down-1024x1024
  • Pokud si ale nasadíte bandáž "hlavou vzhůru" a logo tak bude směřovat dolů, U-polštářek bude umístěný pravou stranou nahoru a bude překrývat vaše chodidlo a obě strany nohy, jak je to zobrazeno na spodním obrázku. V takovém případě budete mít aktivní cabric umístěný přes chodidlo i obě strany nohy, v klidu relaxujte a užívejte si.

Obecně pak záleží na tom, jakou postiženou oblast preferujete, neboť máte k dispozici různé způsobu použití vaší bandáže Thermedic.